Om Os

Hos Herning Trailer- & Bådcenter
finder du alt på et sted !

Inden- og udendørs udstilling af både, motorer, Brenderup og Variant trailere samt en stor udstyrsbutik med næsten alt udstyr til din båd. Til sæsonnen 2012 har vi fået 1500 m2 indendørs udstilling hvor vi har udstillet nye og brugte både. Vi har et kæmpe udvalg af både og vores faciliteter er absolut et besøg værd.

Vi er M-Center i det midtjyske og har forhandling af hele det store program af både og motorer fra Mercury, Quicksilver Activ, Weekender og Pilothouse, Bayliner sportsbåde, Linder alubåde, Quicksilver og Valiant gummibåde. Vi har også nogle modeller af Askeladden, Ryds, SeaRay sportsbåde, Silver og TG-både.

Vi er importør for Highfield Rib gummibåde med aluminiumsskrog som fås i mange forskellige modeller og størrelser.

Vi har forhandling og er lagerførende af Brenderup og Variant trailere, som har et stort program af fritidstrailere, erhvervstrailere, bådtrailere og reservedele samt meget mere.

Et stort udvalg i elektronik fra Garmin har vi også. Vi er lagerførende ProShop. Vi har også Lowrance produkter.

Du finder også alt i trollingudstyr og fiskegrej, flydedragte, redningsveste samt vandskiudstyr fra HO og Jobe.

Vi har autoriseret værksted for Mercury, Mercruiser og Verado motorer. 2 mekanikere, som gerne rigger din nye/brugte båd til efter ønske. De udfører gerne diverse reparationer under professionelle forhold.